Ντρέπεται και η ντροπή

του Περικλή Στέλλα


.Ο τερματοφύλακας του Αρη έχει παραβιάσει τον κανονισμό στο κτύπημα πέναλτι του Ελ Αραμπί. Η φάση είναι ξεκάθαρη. Το πέναλτι πρέπει να επαναληφθεί. Διαιτητής Μανούχος και διαιτητής στο VAR Καραντώνης δεν σφυρίζουν τίποτα. Ασύλληπτο αλλά απολύτως πραγματικό μόνο από τους διαιτητές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ντρέπεται και η ντροπή.

.Ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ Σοάρες που ήδη έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα, κτυπάει αντίπαλο μπροστά στον διαιτητή. Η φάση είναι ξεκάθαρη. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να δεχθεί δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί. Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κοντά στη φάση και Τζήλος στο VAR δεν σφυρίζουν τίποτα. Ασύλληπτο, αλλά απολύτως πραγματικό μόνο από τους διαιτητές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ντρέπεται και η ντροπή.

.Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου, άνευ λόγου και αιτίας, χωρίς κριτήρια, χωρίς κίνητρο, χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις υπογράφει σύμβαση με τον δήμαρχο του Βόλου Μπέο για να παίξει εκεί η εθνική ομάδα. Χωρίς να ρωτήσει κανένα. Και χωρίς να έχει κατανοήσει κανείς την απίστευτη αυτή απόφαση και συμφωνία. Ντρέπεται και η ντροπή.

. Με μία ανακοίνωση – έπος η ΠΑΕ ΑΕΛ κατηγορεί εμμέσως τον Απόλλωνα Λάρισας για ψευδή κρούσματα κορωνοϊού ενόψει του αγώνα με τη Βέροια στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής στη Super League 2. Οι «βυσσινί» αναφέρουν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι «με τη βοήθεια του Αγίου Αχίλλειου, Προστάτη των πιστών της Λάρισας, Θαυματουργού, έγινε το θαύμα και σε μία ώρα όλοι θεραπεύτηκαν και όλα τα rapid τεστ βγήκαν αρνητικά», τη στιγμή που μέχρι χθες η διοίκηση του Απόλλωνα είχε δηλώσει 8 ενεργά κρούσματα της νόσου covid-19 ζητώντας την αναβολή του αγώνα με τη Βέροια.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώθηκε για αυτή την ενέργεια και το αίτημα του Απόλλωνα Λάρισας, από πρόσωπο της διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας και από ποδοσφαιριστή και αμέσως ανέδειξε το θέμα και προς τιμήν του ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος ζήτησε όλοι οι ασθενείς να υποβληθούν σε μοριακό τεστ και ως εκ θαύματος με την επιφοίτηση του Αγίου Αχίλλειου, Προστάτη των πιστών της Λάρισας, Θαυματουργού, έγινε το θαύμα και σε μία ώρα όλοι θεραπεύτηκαν και όλα τα rapid τεστ βγήκαν αρνητικά. Ασύλληπτο και όμως πραγματικό που μπορεί να συμβεί μόνο στο άθλιο αυτό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φάσεις και γεγονότα που δεν μπορούν να υπάρξουν αμφισβητήσεις και παρερμηνείες. Είναι κρύσταλλο. Οι αποφάσεις των διαιτητών και η επανεξέταση τεστ covid στους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, δείχνουν ότι όλα μυρίζουν. Μπόχα που σε διώχνει και σε οδηγεί σε άλλες σκέψεις. Κανείς δεν τιμωρείται, κανείς δεν καλείται να δώσει εξηγήσεις. Ντρέπεται και η ντροπή.


 


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ