Μαρσέιγ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εισιτήρια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η γαλλική ομάδα έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του πρώτου προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League, στο «Βελοντρόμ», που θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου και οι φίλοι της Μαρσέιγ μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα τα πρώτα «μαγικά» χαρτάκια.

Σε ανακοίνωσή της η γαλλική ομάδα, αναφέρει ότι δικαίωμα απόκτησης των πρώτων εισιτηρίων θα έχουν τα μέλη του συλλόγου και οι κάτοχοι διαρκείας.

Αναλυτικά, η Μαρσέιγ αναφέρει:

«Την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 21:00, η Μαρσέιγ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο Orange Vélodrome στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του UEFA Europa Conference League.

Την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Μαρτίου, τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά αποκλειστικά για μέλη και κατόχους διαρκείας της σεζόν 2021-2022. Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, οι “Ολύμπιοι” χάραξαν την πορεία τους στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Έφτασαν στο Καραμπάγκ, στην άλλη άκρη της ηπείρου, ενώ απέκλεισαν την Βασιλεία. Και τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, μια από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης, στην Ελλάδα, το λίκνο της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ θα γίνει την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 21.00. στο «Orange Vélodrome». Οι ποδοσφαιριστές του Χόρχε Σαμπάολι θα χρειαστούν την υποστήριξή σας για να προσπαθήσουν να κάνουν τη διαφορά από τον ματς  προκειμένου να αυξήσουν στο μέγιστο τις πιθανότητές τους να συνεχίσουν το δρόμο τους στο Europa Conference League.

Έως τις 10 π.μ. αύριο, οι συνδρομητές μας Virages & Tribunes για τη σεζόν 2021-2022 καθώς και τα Prime μέλη μας έχουν αποκλειστική προτεραιότητα αγοράς στο εκδοτήριο εισιτηρίων για αυτήν την ευρωπαϊκή συνάντηση! Είστε συνδρομητής Grandstand ή μέλος OM Prime: Επωφεληθείτε από αγορά προτεραιότητας εντός του ορίου των 6 θέσεων ανά συνδρομητή μέχρι την Πέμπτη 24 Μαρτίου τα μεσάνυχτα στις κερκίδες Jean Bouin και Ganay από 15 €. Είστε Συνδρομητής στο Virages: Επωφεληθείτε από τιμή 10€ εντός του ορίου των 3* θέσεων ανά συνδρομητή. Είστε Συνδρομητής στο Virages στην ομάδα υποστηρικτών Ultra: Επωφεληθείτε από μια τιμή 10 € εντός του ορίου των 2* θέσεων ανά συνδρομητή».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ