Μυθικός Αντετοκούνμπο! Ξεπέρασε τον Τζαμπάρ

Ακόμη μια μυθική στιγμή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έγραψε ιστορία όντας πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Έλληνας άσος με τους 44 πόντους που σημείωσε απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, ξεπέρασε τον μυθικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς.

Έτσι ο «Greek Freak», μετά τα δύο βραβεία MVP, το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, τον τίτλο του MVP στα Play Off της περσινής σεζόν, αλλά και το βραβείο του MVP σε All-Star game, σημείωσε ακόμη μια ιστορική επίδοση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μάλιστα σημείωσε την ιστορική του επίδοση με εμφατικό τρόπο, αφού σημείωσε τρίποντο φτάνοντας έτσι τους 44 πόντους απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς.

O ηγέτης του Μιλγουόκι με τους 44 πόντους που σημείωσε απέναντι στους Νετς έφτασε συνολικά τους 14.216 πόντους στην καριέρα του και ξεπέρασε τους 14.211 του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με την φανέλα των Μπακς.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ