Μαζικές πορείες αυτή την ώρα στην Θεσσαλονίκη

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η Θεσσαλονίκη με συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας να βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο το κέντρο της πόλης.

Τον χορό των κινητοποιήσεων άνοιξαν οι διανομείς που πραγματοποίησαν μοτοπορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στην κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ.

Από το Άγαλμα Βενιζέλου, τα σωματεία και τα συνδικάτα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ πραγματοποιούν πορεία σε κεντρικούς δρόμους.

Στους δρόμους βρέθηκαν και οι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ που διαμαρτύρονται στη μεταφορά των σχολών τους από τη Θεσσαλονίκη στις Σέρρες.

Στην Καμάρα συγκεντρώθηκαν πρωτοβάθμια σωματεία, εξωκοινοβουλευτική αριστερά και αναρχικές συλλογικότητες. Πραγματοποιούν πορεία και φωνάζουν συνθήματα, με κεντρικό σύνθημα «Ενάντια στη φτώχεια και τον πόλεμο».

Παράλληλα στους δρόμους για την απεργία βγήκε και η ΕΔΟΘ με τον ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Πορεία πραγματοποιούν και υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας. Αντιτίθενται στον εμβολιασμό και φωνάζουν συνθήματα ενάντια στις αναστολές.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ