Στην Κύπρο στις 4 και 5 Μαΐου ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δικαιοσύνης

Επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη 4 Μαΐου και Παρασκευή 5 Μαΐου ο Επίτροπος αρμόδιος για θέματα Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ντιντιέρ Ρέιντερς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ο Επίτροπος αναμένεται να συζητήσει και να ζητήσει ενημέρωση για μια σειρά από θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή κυρώσεων, την πρόοδο των διαδικασιών για την υπόθεση των «χρυσών διαβατηρίων» και το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, καθώς και την συνεισφορά της ΕΕ στη διερεύνηση πιθανών εγκλημάτων πολέμου στην Ουκρανία.

Επίσης στην ατζέντα των επαφών του κ. Ρέιντερς θα βρίσκεται η καθιερωμένη διαβούλευση για τη σύνταξη της ετήσιας έκθεσης για το Κράτος Δικαίου, την οποία η Κομισιόν παρουσιάζει για όλες τις χώρες κάθε καλοκαίρι, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν θέματα δικαιοσύνης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ