3ο “OLYMPIC DAY RUN” ANCIENT OLYMPIA

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ!

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνδιοργάνωση με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας σας καλούν να συμμετέχετε στο  “Olympic Day Run” Ancient Olympia, τον μοναδικό Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου της χώρας, που γίνεται σε άλλες 205 χώρες κάθε χρόνο για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, με τη συμμετοχή σύσσωμης της Ολυμπιακής οικογένειας.

Το “Olympic Day Run” που φέρει κατά αποκλειστικότητα το brandname των Ολυμπιακών κύκλων, αποτελεί τη μεγαλύτερη και μοναδική παγκοσμίως επετειακή Ολυμπιακή γιορτή, που τελείται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τον εορτασμό της αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην Ελλάδα διοργανώνεται από το 2018 προσελκύοντας σε ενεργό συμμετοχή Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, Olympians & διακεκριμένους αθλητές από 80 και πλέον χώρες και των 5 ηπείρων καθώς και χιλιάδες δρομέων και κοινού. 

Το αθλητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού Αγώνα Δρόμου 3ο “Olympic Day Run” Ancient Olympia περιλαμβάνει Αγώνες 1,5Κ & 4Κ, που προσφέρουν μια απολαυστική μοναδικού φυσικού κάλλους διαδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας στα ίχνη των αθλητών της αρχαίας Ελλάδας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικά μετάλλια και το αναμνηστικό δίπλωμα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα παρουσιαστεί ειδικό πολιτιστικό δρώμενο, ωδή στο Ολυμπιακό πνεύμα που θα αναδείξει την πολιτιστική πλευρά του Αθλητισμού και την δύναμη του Ολυμπισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

www.olympicdayrun.gr


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ