Αναβλήθηκε το “Ελληνικό Φεστιβάλ” (Greekfest) στις 20 Ιουλίου

της Φανούλας Αργυρού

Ενημερωνόμαστε ότι οι διοργανωτές του Ελληνικού Φεστιβάλ που είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί στο Barnet Playing Fields στις 20 Ιουλίου 2024, μετά την έντονη αντίδραση που αντιμετώπισαν από την Ομογένεια με σχόλια στις ιστοσελίδες του Greekfest για τη λανθασμένη επιλογή της 20ης Ιουλίου, ημέρας της πρώτης βάρβαρης Τουρκικής εισβολής του 1974 και που συμπίπτει φέτος να ολοκληρώνονται 50 χρόνια από τότε, αποφάσισαν να μεταφέρουν την εκδήλωση για τις 7 Σεπτεμβρίου 2024.

Την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκαν τα γραφεία της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας στο Φίνσλεϋ, αφενός ενημέρωσαν την απόφασή τους να αναβάλουν την εκδήλωση για τον Σεπτέμβριο, ευαισθητοποιημένοι, όπως είπαν, από την έντονη αντίδραση ομογενών για την ημερομηνία και αφετέρου ενημερώθηκαν περισσότερο για τις αντικατοχικές εκδηλώσεις και την τραγωδία της πατρίδας μας.

Η απόφασή τους γίνεται δεκτή με ικανοποίηση.

Ανακοίνωσαν την αλλαγή με ανάρτησή τους την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 ενημερώνοντας ότι ακύρωσαν το Ελληνικό Φεστιβάλ για τις 20 Ιουλίου και το μεταφέρουν για τις 7 Σεπτεμβρίου 2024. Με το χαρακτηριστικό τίτλο « Εσείς μιλήσατε. Εμείς ακούσαμε» («YOU SAID. WE LISTENED»)

http://www.eleftheria.co.uk/pdf/613202483819Eleftheria_1209.pdf 13/6/2024 σελ. 7

Πηγή : sigmalive


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ