Η Γερμανία τιμώμενη χώρα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Στη φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, τιμώμενη χώρα θα είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό το brand «made in Germany» και με σύνθημα hallo Ελλάδα! καταλαμβάνοντας περίπου 6.000 τετραγωνικά μέτρα, στα οποία θα παρουσιάζονται εκθέματα και υπηρεσίες κορυφαίων εταιριών.

Η συμμετοχή της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ, θα αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία για την ενίσχυση και εμβάθυνση των ελληνο-γερμανικών πολιτικών, οικονομικών, επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Παράλληλα, θα υποστηρίξει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με προγραμματισμένες θεματικές ημέρες για εκπαιδευτικά θέματα, συναντήσεις δικτύωσης, καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις.

Επιπλέον, ένα ποικίλο πολιτιστικό πρόγραμμα θα λάβει χώρα ευρύτερα στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, του Γερμανικού Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, του Γερμανοελληνικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Goethe-Institute και του DGJW – Γερμανοελληνικού Γραφείου Νεολαίας.

88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

📍 Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

📅 7-15 Σεπτεμβρίου 2024

Μην τη χάσετε!


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ