Τελετή Αποφοίτησης Κολεγίου CDA

H Τελετή Αποφοίτησης του Κολεγίου CDA Παγκύπρια για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023 – 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τις 10 Ιουλίου 2024 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου στη Λευκωσία.

 

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Κολεγίου κ. Αθανάσιος Χριστοφόρου ανέφερε ότι φέτος το Κολέγιο CDA συμπληρώνει 48 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή εκπαίδευση με 4 Παραρτήματα Παγκύπρια και 44 αξιολογημένα προγράμματα σπουδών, πλούσια εθελοντική δράση και στόχο προσιτές επιλογές σπουδών για όλους, με επαγγελματική αποκατάσταση. Παράλληλα συνεχάρη θερμά όλους τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

 

Σε χαιρετισμό του ο  Υφυπουργός Τουρισμού κ Κώστας Κουμή συνεχάρη το Κολέγιο για την υψηλή ακαδημαϊκή μόρφωση, την εθελοντική δράση και το ανθρώπινο πρόσωπο προς την κοινωνία επενδύοντας σε ανθρώπινες αξίες και ευχήθηκε στους αποφοίτους κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους πορεία, σημειώνοντας τη στήριξη από την Πολιτεία.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού κ Παύλος Μυλωνάς, αφού συνεχάρη το Κολέγιο και τους αποφοίτους, επεσήμανε τη σημαντικότητα της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας καθώς και την ενίσχυση της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων -Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων και Παθόντων κ. Νίκος Κέττηρος και ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής κ Νεόφυτος Θρασυβούλου.

 

Συμμετείχαν επίσης με μουσικό δρώμενο ο μαέστρος Νεόφυτος Ευαγγέλου στο σαξόφωνο και η σοπράνο Χαρίκλεια Στρούθου στο τραγούδι.

Εκπρόσωποι των φοιτητών αποχαιρέτησαν τη φοιτητική ζωή κι ευχαρίστησαν το Ακαδημαϊκό και το Διοικητικό προσωπικό για τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισαν.

 

Το Συμβούλιο του Κολεγίου τίμησε τους φοιτητές με τη μεγαλύτερη εθελοντική συμμετοχή σε δράσεις στη διάρκεια των σπουδών τους. Επίσης δόθηκαν τρεις υποτροφίες σε συνεχιζόμενους φοιτητές εις μνήμην της Αθανασίας Χριστοφόρου, ιδρυτικού στελέχους του Κολεγίου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις και δωροθετήσεις και η απονομή τίτλων σπουδών στους απόφοιτους. Φέτος στα Κολέγια CDA Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου φοίτησαν 961 φοιτητές Κύπριοι και Ξένοι και αποφοίτησαν 271 φοιτητές.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ