” Ο Κεμάλ ποιός ήταν “?

του Γιώργιου Γεωργιάδη

Ο Τούρκος Ακαδημαϊκός Şükrü Hanioğlu που εργάζεται στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Πρίνστον εξέδωσε έναν μοναδικό τόμο βιογραφία του Μουσταφά Κεμάλ από επίσημες πηγές Τουρκικές.

Σε όσες πηγές του δόθηκε πρόσβαση καθώς οι περισσότερες είναι κρατικά μυστικά και απόρρητα.

Δηλαδή όλα έχουν καταγραφεί πλην όμως οι πολίτες της ” Τουρκίας” δεν θα ενημερωθούν ποτέ.

Με λίγα λόγια σε αυτόν τον εξαιρετικό τόμο φωτίζεται όλη η δράση του Μουσταφά Κεμάλ έναντι των γηγενών λαών που δεν ενέπιπταν στο δίπτυχο ” Τούρκοι Μουσουλμάνοι”.

Εξαφανίστηκαν ολόκληροι λαοί με τις περιουσίες τους και τα χώματα τους .

Σήμερα οι παρακρατικοί μηχανισμοί της Άγκυρας που είναι πλέον οι επίσημοι σύμμαχοι του Έρτογάν απειλούν τους πάντες.

Τον Πατριάρχη,τους Έλληνες του Πόντου,τους Αρμένιους,τους Κούρδους,τους Ασσύριους,τους Αλεβίτες στην ίδια λογική που ο Κεμάλ δόμησε την ” Νέα Τουρκία “.

Ότι” δεν χωράει στο αφήγημα μας κόβεται “.

Είναι τραγελαφικό επίσης το γεγονός ότι εμφανίστηκε σήμερα μέχρι και η
” Τουρκική Ορθόδοξη Εκκλησία ” που ίδρυσε ο προδότης Παπά Ευτύμ για να καταγγείλει τον Οικουμενικό Πατριάρχη ότι εργάζεται για την διάλυση της Τουρκίας,την ανάσταση της Μεγάλης Ιδέας και την Ανασύσταση του Βυζαντίου.

Το θέμα είναι η επίσημη Ελλάδα ποιούς θεωρεί φυσικούς συμμάχους στην προοπτική εξεύρεσης πλαισίου ενός ειλικρινούς διαλόγου που θα φέρει την πραγματική Ειρήνη.

Τους ακαδημαϊκούς τύπου Şükrü Hanioğlu ή την φασιστική κάστα των Κεμαλοισλαμιστών που μετά βίας συγκρατούνται να κηρύξουν εκ νέου ” Ιερό Πόλεμο” κατά των Γκιαούρηδων απίστων επαναλαμβάνοντας Γενοκτονίες;

Πώς δικαιολογεί μέρος της Ελλαδικής διανόησης την συμφωνία της με τα αφηγήματα της Κεμαλοισλαμιστικής κάστας;

Ποιά είναι η Ελληνική Εθνική θέση για την ίδρυση, δομή και ύπαρξη της λεγόμενης ” Τουρκικής Δημοκρατίας”?

Διαψεύδουν τους σωστούς Τούρκους ακαδημαϊκούς που τα έχουν όλα αναλύσει για τον Κεμάλ,η Ελληνική κυβέρνηση,τα κόμματα,η επιστημονική κοινότητα;

Ποιοί είναι οι ” ακραίοι και ακροδεξιοί”?

Εμείς που συμφωνούμε με τους φωτισμένους Τούρκους Ακαδημαϊκούς, ερευνητές, δημοσιογράφους, ακτιβιστές, συγγραφείς ( που συνήθως είναι Αριστεροί) ή όλοι αυτοί που αποδέχονται ως πλάκα του Μωυσή στο Σινά όλα τα Τουρκικά Κεμαλικά και Ισλαμικά επιχειρήματα εντός Ελλάδος;


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ