Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Το Δ.Σ της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ έδωσαν δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση της ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη εν όψει της 88ης Δ.Ε.Θ.

Αυτό που ζητούν από την πολιτεία είναι να δείξει ευγνωμοσύνη στις προσπάθειες των Αστυνομικών και ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου να εφαρμόσει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Μεταξύ των χρόνιων αιτημάτων των ένστολων είναι η αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος τους, η αύξηση της αποζημίωσης για την νυχτερινή εργασία και την εργασία πέραν του πενθημέρου, η επαναφορά των μισθών στα προ του 2012 επίπεδα κ πολλά άλλα χρόνια αιτήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.

Οι ένστολοι συνδικαλιστές επιζητούν επίσης λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των ίδιων των στελεχών, τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στις βάρδιες των υπηρεσιών τους, «καθώς τα κενά πρέπει να καλυφθούν απ’ όσους απομένουν, οι οποίοι ήδη είναι λιγότεροι από την πραγματική οργανική δύναμη».

Μετά το πέρας της πορείας δόθηκε ψήφισμα στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ενώ πραγματοποιήθηκε πολύωρη και δυναμική στάση έξω από αυτό.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ