Ο Θ. Καράογλου στο Μαυροβούνιο για τις εργασίες του 2ου διακοινοβουλευτικού φόρουμ των αντιπροσωπειών της Ν.Α. Ευρώπης της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ

Στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου βρίσκεται από σήμερα ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, για να συμμετάσχει στο 2ο Διακοινοβουλευτικό Φόρουμ των Αντιπροσωπειών της Ν.Α. Ευρώπης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ.

Οι εργασίες του φόρουμ θα πραγματοποιηθούν από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024. Κύριο θέμα συζήτησης είναι η περιφερειακή συνεργασία με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού τομέα και ο κ. Καράογλου συμμετέχει ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας.

Την εναρκτήρια συνεδρίαση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου κ. Andrija Mandic, o Ειδικός Αντιπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ για την Ν.Α. Ευρώπη κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, καθώς και η επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Μαυροβουνίου στην Κ.Σ. του ΟΑΣΕ κα. Jelena Nedovic. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ κα. Pia Kauma.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ