Διεξαγωγή τελετών ορκωμοσίας αποφοίτων Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Πανεπιστημιούπολη Ε.Α.Π. στην Πάτρα την 21η και 22η Σεπτεμβρίου 2024

Το διήμερο, 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα διεξαχθούν οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση» & «Διοίκηση Τουρισμού» και απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών των σχολών του ΕΑΠ, στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Οι ορκωμοσίες του ΕΑΠ αποτελούν παραδοσιακά, ένα σημαντικό και συνάμα ευχάριστο γεγονός, όπου οι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να γιορτάσουν την δημιουργική και κοπιώδη διαδρομή τους, προς τη γνώση και την αυτοπραγμάτωση.

Η διαδρομή, όμως των αποφοίτων δεν τελειώνει με την ορκωμοσία, αλλά το ΕΑΠ παραμένει συνοδοιπόρος και αρωγός στην επαγγελματική και ακαδημαϊκή πορεία τους, μέσα από τις σύγχρονες υπηρεσίες φοιτητικής μέριμνας που παρέχει, φιλοδοξώντας να οικοδομεί και να μεγαλώνει συνεχώς, τους δεσμούς της μεγάλης ακαδημαϊκής οικογένειας του Ιδρύματος.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους πτυχιούχους και αποφοίτους του, οι οποίοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του, για το υψηλό επίπεδο και ποιότητα σπουδών που προσφέρει σχεδόν 30 χρόνια.

Το πρόγραμμα των ορκωμοσιών: εδώ


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ