38η KOSMIMA:Έρχεται ανανεωμένη και περισσότερο διεθνής από 19 έως 21 Οκτωβρίου

Αυξημένος κατά 30% ο αριθμός των εκθετών

Με αύξηση των εκθετών κατά 30% έναντι του 2023, με διεθνές… χρώμα, αλλά και με σημαντική ανανέωση ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της η 38η KOSMIMA, που διοργανώνεται στο διάστημα από 19 έως 21 Οκτωβρίου στα περίπτερα 10,9 και 8 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού θα αναπτυχθεί σε εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ., υποδεχόμενη Έλληνες και ξένους άμεσους εκθέτες από την Ιταλία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, τη Σρι Λάνκα, τον Λίβανο και την Κύπρο.

Γνωστές, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενες εταιρείες από τον χώρο του κοσμήματος και των ωρολογίων θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις, ενόψει και της εορταστικής σεζόν, σε μια λαμπερή διοργάνωση που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας, αλλά και το αυξημένο ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών.

Στο πλαίσιο της φετινής KOSMIMA διοργανώνεται και ο 35ος Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος 2024 με θέμα «Μαργαριτάρι: Ένα Ταξίδι από το Χθες της Παράδοσης στο Αύριο της Καινοτομίας» και διοργανωτές την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) και τη ΔΕΘ-HELEXPO. Πρόκειται για έναν καθιερωμένο θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε νέους, αλλά και πιο έμπειρους δημιουργούς να εμπνευστούν και να αναδείξουν μέσα από τις δημιουργίες τους τη διαχρονική δυναμική του ελληνικού κοσμήματος, που μετρά 6.000 χρόνια ιστορίας.

Ο διαγωνισμός έχει στο επίκεντρό του τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την τέχνη με σύγχρονες και παραδοσιακές αναφορές. Φέτος μάλιστα το μαργαριτάρι, ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο για το κόσμημα, δίνει άλλον αέρα στη διοργάνωση.

Η KOSMIMA αποτελεί σταθερή και αναμφισβήτητη αξία στην αργυροχρυσοχοΐα, καθώς είναι η μοναδική έκθεση στη Βόρεια Ελλάδα για τους επαγγελματίες του κλάδου. Αναδεικνύει με συνέπεια την εγχώρια δημιουργία και παραγωγή, παρουσιάζει τις πλέον πρόσφατες τάσεις στην αγορά κοσμημάτων, ωρολογίων και συσκευασίας, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους εμπορικούς της επισκέπτες να προετοιμαστούν εγκαίρως για τις ανάγκες της χριστουγεννιάτικης αγοράς.

Η KOSMIMA απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπορικούς επισκέπτες.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ