Διευθετήσεις για τα ΜΜΕ κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Αναφορικά με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο διήμερης επίσημης επίσκεψης της στην Κύπρο, μετά από πρόσκληση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 1ης Οκτωβρίου, τα ΜΜΕ πληροφορούνται τα ακόλουθα:

  1. Η συνάντηση των δύο Προέδρων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τη συνάντηση θα πρέπει να βρισκονται στο Προεδρικό Μέγαρο μεταξύ των ωρών 4μμ – 4.30μμ έχοντας μαζί τους τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα.
  2. Η επίσημη τελετή υποδοχής θα είναι ανοιχτή προς κάλυψη από όλα τα ΜΜΕ.
  3. Η κατ΄ιδίαν συνάντηση των δύο Προέδρων και οι διευρυμένες συνομιλίες θα καλυφθούν από τα pool ΜΜΕ (ΡΙΚ, ΓΤΠ).
  4. Οι δηλώσεις των δύο Προέδρων (δεν θα γίνουν δεκτές ερωτήσεις) θα καλυφθούν από τα pool ΜΜΕ σε ό,τι αφορά το τεχνικό προσωπικό. Οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να παρευρίσκονται στην αίθουσα, όπου θα γίνουν οι δηλώσεις.
  5. Το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προς τιμή της Προέδρου Σακελλαροπούλου, το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, και οι προσφωνήσεις κατά το δείπνο, θα καλυφθεί μόνο από τα pool ΜΜΕ.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ