Πρωτοβουλία αδελφοποίησης Δήμων Νάπολης και Παραλιμνίου – Δερύνειας

Μία σημαντική πρωτοβουλία για αδελφοποίηση των Δήμων Νάπολης και Παραλιμνίου – Δερύνειας, ανέλαβε ο Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα,κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Νικολέττο.

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη στη Νάπολη για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο κ. Χατζηπαντέλα είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Νάπολης, κ. Gaetano Manfredi, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τη συναρπαστική προοπτική που συνδέει τις δύο πόλεις, καθώς κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι έρχονται για να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά, τα ιστορικά μνημεία και τον μοναδικό τοπικό πολιτισμό. Ο κ. Χατζηπαντέλα εξέφρασε την αισιοδοξία, πως μια συμφωνία αδελφοποίησης μεταξύ των δύο πόλεων θα μπορούσε να προωθήσει πολύτιμες συνεργασίες προς όφελος και των δύο κοινοτήτων σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Επίσης, οι δύο πόλεις δύναται νασυνεργαστούν στενά, όχι µόνο µε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καθώς και εµπορικά επιµελητήρια.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ