Μίνα Γκάγκα: Κανονικό το Πάσχα – Κρούσματα όπως εκείνα της γρίπης

Κανονικο φαίνεται να είναι το Πάσχα που έρχεται στην χώρα μας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, εφόσον όλοι κάνουμε υπομονή και τηρήσουμε τα μέτρα μέχρι τέλους.

Σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η κ. Γκάγκα υποστήριξε τα μέτρα τονίζοντας πως αυτά ορίζονται από ομάδα ειδικών και επισήμανε πως είναι δύσκολο να υπάρξει κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή, καθώς τα κρούσματα είναι πάρα πολλά αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά το Παίδων Πεντέλης, υποστήριξε κατά πολύ την μετατροπή του σε εμβολιαστικό κέντρο, μιλώντας για την σημαντικότητα του νοσοκομείου και τονίζοντας πως θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά τις πρωινές ώρες, ενώ οι βραδινές εφημερίες Δευτέρας και Πέμπτης θα ανασταλούν.

Όπως είπε, γίνονται 600 εμβολιασμοί σε παιδιά στο «Αγία Σοφία», 400 στο «Αγλαΐα Κυριακού» και 300 στο Παίδων Πεντέλης, γεγονός που δείχνει την άμεση ανάγκη για αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης. Καλή πρόσβαση, πάρκινγκ και ιδιαίτερα εξυπηρετικός χώρος, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νοσοκομείου κατά την αναπληρώτρια υπουργό, η οποία ανέφερε συγκεκριμένα:

«Θέλουμε να συνεχίσει τη λειτουργία του το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για αυτό και ανοίγουμε θέσεις για νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ θα σταλούν και μεταπτυχιακοί φοιτητές από το πανεπιστήμιο Αθηνών»

Το άνοιγμα των σχολείων υποστηρίχθηκε έντονα από την Μίνα Γκάγκα, θέτοντας ως επιχείρημα τους συνεχείς ελέγχους στο εκπαιδευτικό περιβάλλον και το γεγονός πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που κράτησε κλειστά τα σχολεία για τόσο πολύ.

Κλείνοντας, έκανε έκκληση στους πολίτες για υπομονή και τήρηση των μέτρων, δίνοντας ελπίδες για μια επερχόμενη κανονικότητα κι εκτιμώντας πως το Πάσχα θα είναι κανονικό.

Έκλεισε με την φράση: «Την περίοδο εκείνη θα έχει κρούσματα όπως έχει και η γρίπη»


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ