Ξεκίνημα στη Γαλλία για την Πόλακ, τρεις Έλληνες αθλητές στη Βουδαπέστη

Τον πρώτο αγώνα της για το 2022 θα κάνει αύριο (29/1) η Ελένη Πόλακ, η οποία θα συμμετάσχει σε μίτινγκ κλειστού στίβου στο Νεβέρ της Γαλλίας. Η αθλήτρια του επί κοντώ ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό ένα πρόβλημα στη μέση και ξεκινά την προσπάθειά της, με αρχικό στόχο να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο κλειστού του Βελιγραδίου.

«Συνεχίζει και έχει ενοχλήσεις, όχι τόσο στη μέση, όσο στο πόδι, ωστόσο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Το Σάββατο θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Νεβέρ στη Γαλλία, ενώ στις 3 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Οστράβα», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μανώλης Καραγιάννης, που ταξίδεψε με την αθλήτριά του στη Γαλλία.

Εξάλλου τους εκτός συνόρων αγώνες τους συνεχίζουν κι άλλοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Η Ανδριάνα Φέρρα, η Μαρία Γάτου και ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα τρέξουν το Σάββατο (29/1) στο μίτινγκ της Βουδαπέστης. Η Φέρρα την περασμένη εβδομάδα έτρεξε τα 400 μ. σε 55.03, επίδοση που θέλει να βελτιώσει, ενώ ο Τριβυζάς τα 60 μ. σε 6.95. Η Γάτου ξεκίνησε τη χρονιά στη Σόφια με άκυρη εκκίνηση στα 60 μ. και στη Βουδαπέστη θα επιδιώξει μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ