Επιχείρηση ΕΛΑΣ: Έφοδος σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ

astynomia-xrysoxoidis-egklima

Άμεση επέμβαση της αστυνομίας σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, αμέσως μετα την δολοφονία του άτυχου νεαρού Άλκη Καμπανού, με σκοπό την καταστολή της οπαδικής βίας στην πόλη.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ παραμένουν αυτή την ώρα στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ ενώ ταυτόχρονα ανάλογη επιχείρηση λαμβάνει χώρα και σε συνδέσμους στον Εύοσμο και τους Αμπελόκηπους.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα, ένας οδοκαθαριστής εντόπισε το πρωί μία ματσέτα η οποία θα εξεταστεί εάν ανήκει σε κάποιον από τους φερόμενους ως συμμετέχοντες στην δολοφονική επίθεση κατά του νεαρού Άλκη. Το μαχαίρι βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα.

Το αντικείμενο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που θα δώσει πληροφορίες για τους δράστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ