Πιθανή οργάνωση πίσω από δολοφονία Άλκη: 4 οχήματα- 12-15 συνεργοί- βίντεο μετά την επίθεση.

alkis-0

του Δημήτρη Κάτσακα

Με την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη να απασχολεί την επικαιρότητα, φαίνεται πως νέες εξελίξεις σχετικά με τον αριθμό των δραστών λαμβάνουν χώρα.

Η έρευνα συνεχίζεται και σήμερα με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως όσον αφορά την οργάνωση της δολοφονίας. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση στρέφουν το βλέμα τους στις κάμερες, ψάχνοντας επιπλέον δεδομένα για την υπόθεση.

Οι αρχές τώρα, ερευνούν τώρα το ενδεχόμενο, στην επίθεση το μοιραίο βράδυ να συμμετείχαν περισσότερα από τα άτομα που έχει «πιάσει» η κάμερα ασφαλείας να επιβαίνουν στα δύο αυτοκίνητα, ένα λευκό του 23χρονου κατηγορούμενου και ένα μαύρο, ενώ από δεκάδες βίντεο που έχουν ήδη βρεθεί το συμπέρασμα της αστυνομίας είναι πως στην δολοφονία εμπλέκονται 12-15 άτομα, καθώς υπήρχαν και άλλα δύο οχήματα σε κάποιον παραπάνω δρόμο από το σημείο που το γεγονός έλαβε χώρα.

Μάλιστα, σε ένα άλλο βίντεο παρουσιάζεται ο 23χρονος μετά την επίθεση, μαζί με άλλα 3-4 άτομα να κινούνται, να μπαίνουν στον σύνδεσμο στην Παλαιών Πατρών Γερμανού και μετά από λίγο να φεύγουν από αυτόν. Ο 23χρονος φέρεται ως αυτός που έχει τα κλειδιά του συνδέσμου.

Τα παραπάνω, σε συνδιασμό με το γεγονός ότι υπήρχαν συνομιλίες πριν και μετά την δολοφονία, δείχνουν σύμφωνα με τις αρχές πως πιθανότατα είχε κεντρική οργάνωση και καθοδήγηση. Εάν τα ενδεχόμενα πιστοποιηθούν σίγουρα μιλάμε για μια εκ νέου ανάλυση της υπόθεσης από την αρχή.

Πηγή: http://skai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ