Final Four : Με 2.000 άτομα στις εξέδρες οι αγώνες στο Ηράκλειο

Κατ’ εξαίρεση έγκριση για αύξηση του αριθμού των παρευρισκόμενων θεατών στα παιχνίδια του Final Four του Κυπέλλου, που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο την ερχόμενη εβδομάδα, έλαβε η ΕΟΚ από την Κυβέρνηση. Μια θετική εξέλιξη που πιστώνεται ο Βαγγέλης Λιόλος, που έκανε μεγάλες προσπάθειες για να ικανοποιηθεί το αίτημα.
Το Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από την Παρασκευή ως την Κυριακή 18-20 Φεβρουαρίου στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου, θα εξαιρεθεί των υγειονομικών μέτρων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς ελήφθη η έγκριση για την αύξηση του αριθμού των παρευρισκόμενων θεατών στις κερκίδες.
Όπως αποφασίστηκε σχετικώς, το 10% με ανώτατο όριο τους 1.000 θεατές δεν θα ισχύσει για την περίσταση και στο κλειστό γήπεδο που θα φιλοξενήσει το μεγάλο ραντεβού του ελληνικού μπάσκετ με συμμετοχή των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Προμηθέα, θα έχουν το δικαίωμα εισόδου 2.000 άτομα. Όπως δηλαδή επιθυμούσε η Ομοσπονδία και προσωπικά ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος, στον οποίο πιστώνεται προσωπικά η επιτυχία αυτή, δεδομένης της σφοδρής επιθυμίας του το Final Four να είναι μια κανονική γιορτή για το μπάσκετ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ