Champions League: Πανηγυρίζει από τώρα την πρόκριση στα προημιτελικά η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί, νικώντας την Σπόρτινγκ μέσα στη Λισαβόνα με 5-0 και κάνοντας τεράστιο βήμα προς τους “8” του Champions League.Η Σίτι “καθάρισε” έτσι το ματς και την πρόκριση, είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ και έφτασε τελικά σε αυτή την ευρεία νίκη που την στέλνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στους “8” του Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Μπορεί τη νέα σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης να βάλει στις τάξεις της. Ο Κιλιάν Εμπαπέ όμως αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και… τίμησε το συμβόλαιο του. Ο Γάλλος εντυπωσίασε κόντρα στην “βασίλισσα” και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους (1-0) με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Μεγάλη εμφάνιση από τον Τιμπότ Κουρτουά, που “έβγαλε” πέναλτι του Λιονέλ Μέσι. Ο Κασεμίρο “’έσβησε” τον Αργεντινό και χάνει την ρεβάνς του “Μπερναμπέου”. Αμυντικά έπαιξε η ομάδα του Αντσελόνι στην Γαλλία.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ