«Με το ένα πόδι» στους «8» η Λίβερπουλ

8-liverpool

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League βρίσκεται η Λίβερπουλ μετά το «διπλό» στο «Τζουζέπε Μεάτσα» επί της Ίντερ (2-0), ενώ Σάλτσμπουργκ και Μπάγερν άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» μετά το 1-1, με τη ρεβάνς της 8ης Μαρτίου στο Μόναχο ν΄ αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον.

 Τα γκολ των Φιρμίνο και Σαλάχ στο τελευταίο 15λεπτο δίνουν τεράστιο προβάδισμα στους «κόκκινους» ενόψει της ρεβάνς στο «Άνφιλντ» στις 8 Μαρτίου. Ο Ελιοτ σε ηλικία 18 ετών και 318 ημερών έγινε ο νεότερος παίκτης στην Ιστορία της ομάδας του Μερσεϊσάιντ που συμμετέχει στο Champions League (εξαιρουμένων των αγώνων των προκριματικών). Το ρεκόρ κατείχε ο Αλεξάντερ-Αρνολντ από το 2017, όταν σε ηλικία 18 ετών και 354 ημερών αγωνίστηκε βασικός απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν το μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, ωστόσο θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με το τελικό 1-1, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Champions League.

Ο τραυματισμός του Οκαφόρ στο 12΄ έδωσε την ευκαιρία στον Αντάμου να μπει στον αγώνα και στο 21΄ να ανοίξει το σκορ (ήταν το πρώτο του 20χρονου Αυστριακού στράικερ στο Champions League στην 17η συμμετοχή του) στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα» και να δώσει προβάδισμα στους πρωταθλητές Αυστρίας.

Τελικά, στο 90′ έσωσε την παρτίδα» για το συγκρότημα του Νάγκελσμαν, στο γήπεδο που πέρυσι στην φάση των ομίλων είχε κάνει «πάρτι» (6-2), διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Κρίστενσεν, Σολέ, Βέμπερ, Ούλμερ, Καπάλντο, Καμαρά, Ζάιβαλντ (80′ Σούτσιτς), Άαρονσον, Οκαφόρ (12′ Αντάμου), Αντεγέμι (87′ Κιάεργκααρντ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Παβάρ, Ζίλε, Ερναντέζ, Γκνάμπρι (78′ Τσούπο Μότινγκ), Κίμιχ, Τολισό (80′ Ζάμπιτσερ), Κομάν, Μίλερ, Λεβαντόβσκι, Σανέ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ