Ο Πούτιν έτοιμος να στείλει αντιπροσωπεία στο Μινσκ για διαπραγματεύσεις

putin_2

Η Ρωσία είναι έτοιμη να στείλει την αντιπροσωπεία της στο Μινσκ για συνομιλίες με την Ουκρανία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μεταδίδει το Ria Novosti.

«Όπως γνωρίζετε, σήμερα ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι ανακοίνωσε την ετοιμότητά του να συζητήσει το ουδέτερο καθεστώς της Ουκρανίας. Αρχικά, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι σκοπός της επιχείρησης ήταν να βοηθήσει το LPR και το DPR, μεταξύ άλλων μέσω της αποστρατικοποίησης και της αποναζοποίησης της Ουκρανίας. Και αυτό, στην πραγματικότητα, είναι αναπόσπαστο στοιχείο του ουδέτερου καθεστώτος», είπε ο Πεσκόφ.

«Σε αυτό το πλαίσιο, ως απάντηση στην πρόταση του Ζελένσκι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να στείλει ρωσική αντιπροσωπεία στο Μινσκ σε επίπεδο εκπροσώπων του Υπουργείου Άμυνας, του Υπουργείου Εξωτερικών και της προεδρικής διοίκησης για διαπραγματεύσεις με την ουκρανική αντιπροσωπεία», πρόσθεσε.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ