Γ.Καραγιάννης: Κατασκευή νέας πεζογέφυρας στη Μενεμένη

Λίγες ημέρες μετά τις ανακοινώσεις για τις υποδομές της Θεσσαλονίκης στο Προσυνέδριο της ΝΔ, ανακοινώνεται ένα νέο έργο αυτή τη φορά στη βορειοδυτική Θεσσαλονίκη.

Με ανάρτηση του ο Υφυπουργός Υποδομών Γ. Καραγιάννης ανακοίνωσε ότι κατασκευάζεται νέα πεζογέφυρα στη Μενεμένη, κοντά στον Νέο Επιβατικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, που θα αναβαθμίσει σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών και το επίπεδο ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόκειται για ένα έργο λειτουργικό και χρήσιμο, καθώς θα εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες. Η νέα, σύγχρονη πεζογέφυρα με προϋπολογισμό 1,4 εκατ. ευρώ, θα είναι προσβάσιμη με ανελκυστήρες για ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους , γονείς με καροτσάκια και ποδηλάτες.

Το στοχευμένο αυτό έργο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κκ Κ. Καραμανλή και κκ Γ. Καραγιάννη για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υποδομών με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη βιώσιμη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ