ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ της ΟΜΟΣΠΟΝΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΓΡΑΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΦΟΥ

Συνάντηση με το νέο Προϊστάμενο του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας Πάφου πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων της πόλης και επαρχίας Πάφου τις 16/12/22.

Σε πολύ καλό κλίμα ο κ Γιώργος Γιαλλουρίδης και η ομάδα του υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας και αντάλλαξαν απόψεις για βελτίωση και ανάπτυξη της δημοτικής εκπαίδευσης στην Πάφο. Η Ομοσπονδία έθεσε υπόψη του κ Γιαλλουρίδη υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημοτικά σχολεία στην επαρχία, κυρίως θέματα ασφάλειας και υγείας, και τέθηκαν εισηγήσεις για άμεση επίλυσή τους.

Ο κ Γιαλλουρίδης επεσήμανε ότι υπάρχει όλη η καλή διάθεσή για συνεργασία και εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισης των δυσκολιών. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ Αντρέας Μιχαήλ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εποικοδομητική συνάντηση και ευχαρίστησε τον κ Γιαλλουρίδη για το θετικό κλίμα και τη σημαντικότητα της στήριξης του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας στα σχολεία μας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ