Κυρ. Μητσοτάκης: Μάχη για να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του παλιού αναχρονιστικού κράτους

Με αναφορά στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ξεκίνησε τις κοινές δηλώσεις με τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, την πρώτη μετά την εκλογή του νέου Κύπριου Προέδρου, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023. 


Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε απευθυνόμενος στον κ. Χριστοδουλίδη: «Πράγματι ανέλαβες εν μέσω μεγάλης πολιτικής μεταβλητότητας. Σήμερα είναι αναγκαίο όσο ποτέ η ενίσχυση της συστράτευσης Ελλάδας και Κύπρου». 


«Η σημειολογία της πρώτης επίσκεψης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά σημαντική και στέλνει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το επίπεδο των σχέσεων μας αλλά και των αδελφικών δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες», ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΓ. Οικονόμου: Εκείνος που έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους υπουργούς, να σταματήσει να προκαλεί
Επόμενο άρθροΑλ. Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις για την κραυγαλέα υπόθεση παρακολούθησης της Άρτεμις Σίφορντ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ