Ζωή Ράπτη: παραδίδουμε ένα πλούσιο έργο προς όφελος των συμπολιτών μας

Τον απολογισμό του τελευταίου μήνα του κυβερνητικού της έργου κάνει η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, σε άρθρο της που συνοδεύει το ενημερωτικό της δελτίο. Η Ζωή Ράπτη, υποψήφια στον Β1 Βόρειο τομέα Αθηνών, γράφει χαρακτηριστικά:

“Ελάχιστες μέρες μας χωρίζουν πια από την κρίσιμη ημέρα των εκλογών, την ημέρα όπου όλοι θα κληθούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αποφασίσουμε ποιον θέλουμε στο τιμόνι αυτής της χώρας.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ, καταφέραμε, παρά τις δυσκολίες των διεθνών συγκυριών, να κάνουμε βήματα προόδου, να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Οι συγκρίσεις με την προηγούμενη κυβέρνηση περιττεύουν σε πολλά επίπεδα.

Στον τομέα της ψυχικής υγείας, παραλάβαμε ένα νεοσύστατο χαρτοφυλάκιο και παραδίδουμε ένα πλούσιο έργο προς όφελος των συμπολιτών μας: νέες δομές ψυχικής υγείας που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες σε διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες, γραμμές, εργαλεία τηλεψυχιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης και κινητές μονάδες για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα μετακίνησης.

Ο τελευταίος μήνας του κυβερνητικού έργου, ο Μάϊος, ήταν ένας ακόμα μήνας συγκομιδής των καρπών της σκληρής δουλειάς που προηγήθηκεΟ αριθμός των νέων δομών που έχουμε αδειοδοτήσει έχει φτάσει τις εξήντα έξι (66)  και, παράλληλα, δώσαμε το πράσινο φως για την περαιτέρω ανάπτυξη του συστήματος ψυχικής υγείας στη χώρα μας, προκηρύσσοντας τριάντα (30) επιπλέον δομές για παιδιά στο αυτιστικό φάσμα, για κινητές μονάδες υποστήριξης παιδιών και εφήβων, για ακούσια νοσηλεία, καθώς και κέντρα ημέρας για την προαγωγή της ψυχικής υγείας μέσω της τέχνης ως θεραπευτικού μέσου.

Παράλληλα όμως ήταν και ένας μήνας διαλόγου, αναστοχασμού και περίσκεψης. Ένας μήνας πολλών συναντήσεων με τους συμπολίτες μας στην εκλογική μου περιφέρεια, συναντήσεις στις οποίες πάντοτε μας μεταφέρετε τον παλμό της κοινωνίας, μας συμβουλεύετε, μας επισημαίνετε τις αδυναμίες μας και μας κάνετε καλύτερους. Γι’ αυτό, επισκέφθηκα έναν έναν τους δεκατέσσερις (14) Δήμους του Βορείου Τομέα Αθηνών, όπου συνομίλησα με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Εμπορικών Συλλόγων και τοπικών επιχειρήσεων, τους ιερείς μας, τους συμπολίτες μας, καθώς και με εργαζομένους στις δημόσιες υπηρεσίες, για τα θέματα που τους απασχολούν και τις προσδοκίες τους από την επόμενη κυβέρνηση της χώρας.

Τέλος, ο Μάιος ήταν ένας μήνας απολογισμού. Στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία στο ΟΑΚΑ, παρουσίασα το συνολικό μας έργο στον τομέα της Ψυχικής Υγείας και της απεξάρτησης και συναντήθηκα με πολλούς φίλους από την περιφέρειά μου. Το χαμόγελό σας, η εμπιστοσύνη σας και η ζεστή αγκαλιά σας αποτελούν τον βασικότερο λόγο για να συνεχίσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή πινακίδων κυκλοφορίας λόγω εθνικών εκλογών
Επόμενο άρθροΔηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας για τη συνεργασία Κύπρου – Ισραήλ στα θέματα Ενέργειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ