Με 35% αύξηση των εκθετηρίων χώρων η 11η ARTOZYMA που διοργανώνεται από τις 24-26 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αποτελεί το σημείο συνάντησης του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής.
Η φετινή ARTOZYMA, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το 2016 και μετά χωρίς την Detrop Boutique, καταγράφει αύξηση εκθετών με έτοιμα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, τα οποία απευθύνονται σε δίκτυα διανομής, αλυσίδες σούπερ-μάρκετ, καφέ κτλ, ενώ συγκεντρώνει μετά από απουσία στις τελευταίες διοργανώσεις ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.
Η γαστρονομία και ο δυναμισμός του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής αποτυπώνονται στο πλήθος των εκθετών της ARTOZYMA, που προέρχονται από το πεδίο των πρώτων υλών και των μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού, του εξοπλισμού, των εργαλείων, των έτοιμων και ημιέτοιμων προϊόντων, του καφέ-ροφημάτων και μηχανών παρασκευής και της συσκευασίας.
Επίκεντρο της ARTOZYMA είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις της με το Bakery Lab και το πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, καθώς και με τα σεμινάρια του Ιταλού δεξιοτέχνη της υψηλής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Matteo Manuini, που θα έρθει στην Έκθεση για να παρουσιάσει νέες τεχνικές για ζύμες φούρνου και ζαχαροπλαστείου.
Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, καθώς και το δημιουργικό εργαστήρι Pastry Lab, όπου εκλεκτοί και καταξιωμένοι chef της ζαχαροπλαστικής, θα φτιάξουν εμπνευσμένα γλυκά με νέες τεχνοτροπίες και πρωτότυπα υλικά.
Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και workshops, που αφορούν τις νέες τάσεις του κλάδου και την τεχνολογία τροφίμων.
Όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZYMA και το σύνολο της ενημέρωσης για την Έκθεση μπορείτε να τα δείτε στη διεύθυνση: https://www.artozyma-expo.gr
Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.