EuroLeague: Ο τρομερός Μίροτιτς MVP της 9ης αγωνιστικής

Αφού παρέλαβε το βραβείο του MVP του Οκτωβρίου στη EuroLeague, ο Νίκολα Μίροτιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης δείχοντας πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Ο Νίκολα Μίροτιτς διανύει μία από τις καλύτερες αγωνιστικές του περιόδους βοηθώντας τα μέγιστα την Μπαρτσελόνα να μαζεύει νίκες στη EuroLeague. Έτσι μετά από το βραβείο του MVP για τον μήνα Οκτώβρη, ο φόργουορντ των μπλαουγκράνα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και της 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Στο ματς απέναντι στην Μπασκόνια, εκεί που η ομάδα του πήρε τη νίκη με 93-67, ο Μίροτιτς ήταν για ακόμα μία φορά εκπληκτικός έχοντας 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο σε μόλις 18:20 αγωνιστικά λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ. Με συνολικά 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και έχοντας το απόλυτο στα σουτ, ο Μίροτιτς απέδειξε για ακόμα ένα ματς πως έχει άστρο, κάτι που φυσικά ικανοποιεί απόλυτα τον προπονητή των μπλαουγκράνα, Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Ατομικά ρεκόρ είχαμε και για τον Γιώργο Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού που με 17 ριμπάουντ εκ των οποίων 7 ήταν επιθετικά, έσπασε δύο ατομικά ρεκόρ τόσο στα συνολικά ριμπάουντ όσο και στα επιθετικά. Η επίδοση αυτή ωστόσο του Έλληνα σέντερ δεν ήταν αρκετή για τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε από την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘρίλερ με την εξαφάνιση της Σουάι Πενγκ που είχε καταγγείλει βιασμό
Επόμενο άρθροΉττα για τη Σάκκαρη, μένει όμως στο παιχνίδι της πρόκρισης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ