Hμερίδα με θέμα: ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ – ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ

Το Σπίτι της Κύπρου και η Εταιρεία Μελέτης Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας-Ιωάννης Καποδίστριας (Ε.ΜΕ.Ν.Σ.Ι.) διοργανώνουν, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00, στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α στο Σύνταγμα, ημερίδα με θέμα: «ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ – ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ».

Στην ημερίδα που πραγματοποιείται με αφορμή τα 50 χρόνια εισβολής και κατοχής (1974-2024), θα μιλήσουν ο Δρ Κυριάκος Κενεβέζος, πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού και τέως Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο κ. Ανδρέας Κούκος, Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας ΣΠΝ-ΣΠΠΑ, Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.ΜΕ.Ν.Σ.Ι. και συντονίζει η κ. Μαργαρίτα Δημητριάδου, Ιστορικός, Θεολόγος, μέλος της Ε.ΜΕ.Ν.Σ.Ι.

Ποίηση απαγγέλει ο Αχιλλέας Σπυρόπουλος, Υποπτέραρχος ε.α., μέλος της Ε.ΜΕ.Ν.Σ.Ι.

Ακολουθεί μουσικό μέρος με τον τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα και στο πιάνο τον συνοδεύει η Έλενα Καντάρη, Καθηγήτρια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας»

Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://webcast.grnet.gr/room/1607?eventid=16898


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ