Workshop #1 με την κοινότητα Digital Nomads της Θεσσαλονίκης στην ΑΖΚ

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:30, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας διοργανώνει σε συνεργασία με την κοινότητα Digital Nomads της Θεσσαλονίκης Workshop με θέμα «Marketing Fundamentals: Build reputation, Monetize Growth- The Balance of Give & Take» με εισηγητή τον Jacob Zangel, Growth Consultant.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια υψηλού επιπέδου κατανόηση της ουσιαστικής ισορροπίας μεταξύ της δημιουργίας ενός ισχυρού brand και της ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Θα εξερευνήσουμε τις βασικές αρχές για τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας και ουσιαστικής φήμης που θα ανταποκρίνεται στο κοινό σας, ενώ παράλληλα θα αποκτήσετε γνώση για το πώς να μετατρέψετε αυτήν τη δύναμη του brand σε μετρήσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη. Είναι ιδανικό για όποιον επιθυμεί να κατανοήσει την μεγάλη εικόνα των στρατηγικών branding και ανάπτυξης μάρκετινγκ.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ