Δήλωση του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και την επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης

Στην Δοξολογία για την γιορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης,του Αγίου Δημητρίου, παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, σήμερα, Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024.  

Μετά το τέλος της Δοξολογίας, ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη. Σήμερα γιορτάζει η Θεσσαλονίκη, σήμερα γιορτάζει και η πατρίδα μας. Με τους αγώνες του 1912-13 μεγάλωσε η Ελλάδα και με την ενσωμάτωση της Θράκης πήρε τη σημερινή της μορφή.

Εκείνοι που πολέμησαν, με τις θυσίες και το αίμα τους, μας κληροδότησαν ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει, την Ελευθερία μας. Κι εμείς πρέπει να φανούμε αντάξιοι αυτήν την Ελευθερία να την διατηρήσουμε. Γι’ αυτό και για εμάς απόλυτη προτεραιότητα είναι το να αυξάνουμε διαρκώς την ισχύ της πατρίδας μας, μέσα από συνθήκες, από συμμαχίες, αναβαθμίζοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ακριβώς για να είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε την εθνική μας κυριαρχία, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, την ειρήνη και την ασφάλεια του Ελληνικού λαού. Χρόνια πολλά».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ