Παραμένουν εκτός Σούντγκρεν και Κουέστα

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (12/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί σίγουρα των υπηρεσιών του Αμπουμπακάρ Καμαρά – δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες – ενώ έχει ερωτηματικά γι’ ακόμη δύο παίκτες του. Ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, από την πλευρά του, έκανε θεραπεία και ατομικό. Η συμμετοχή τους στην αποστολή για το παιχνίδι στον Πειραιά αναμένεται να κριθεί την Παρασκευή.

Αύριο, Πέμπτη, οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

***Συνεχίζοντας την κοινή πορεία τους, ΠΑΕ Άρης και Charity Idols προχώρησαν σε ακόμη μία κίνηση για την ενίσχυση τεσσάρων παιδιών μέσω της φανέλας του Αμπουμπακάρ Καμαρά που τίθεται σε δημοπρασία.

Η ανάρτηση στα Social Media αναφέρει: «Η ΠΑΕ Άρης στέκεται δίπλα στην οικονομική ενίσχυση των τεσσάρων παιδιών (Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου, Γιώργου) και προσφέρει την φανέλα του Αμπουμπακάρ Καμάρα υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.com».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ