Ανθρωποφαγία δίχως έλεος

Του Περικλή Στέλλα


Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με δύο αθλητές, τον Βαρέλα του ΠΑΟΚ και τον Σούντγκρεν του Άρη δεν έχει προηγούμενο. Δέχονται απίστευτες επιθέσεις, κυρίως μέσα από τα social media από τους οπαδούς αλλά και σημαντική μερίδα των μέσων ενημέρωσης.

Ο Βαρέλα επειδή επέλεξε να στείλει τον γιο του(που αγωνίζεται στην ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ)στην Μπενφίκα για να κάνει εκεί καριέρα και να πετύχει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και ο Σούντγκρεν επειδή δεν πειθάρχησε και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Άρη στο Ηράκλειο. Παίρνοντας άδεια καταρχήν επειδή η σύζυγος του θα γεννούσε το παιδί τους και ήθελε να είναι κοντά της και αφετέρου προβάλλοντας(λένε) δικαιολογίες δεν πήγε να παίξει.

Για τον Βαρέλα:

1.Μπορεί να διέκρινε ότι στην Ελλάδα ο γιος του δεν έχει ελπίδες να κάνει καριέρα

2.Μπορεί να μην του αρέσει ο τρόπος λειτουργίας των ακαδημιών αλλά και ο τρόπος διαχείρισης και μη ανάδειξης των ταλέντων που αναδεικνύονται στον ΠΑΟΚ. Πρόσφατες οι αποκαλύψεις του πατέρα του Χρήστου Τζόλη.

3. Μπορεί να ήθελε και να ζήτησε ανανέωση του δικού του συμβολαίου και συγχρόνως υπογραφή πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου για τον γιο του και δεν του κάνουν το χατίρι.

4.Μπορεί να είναι χολωμένος που δεν χρησιμοποιείται τελευταία και να θύμωσε ίσως επιδιώκοντας έτσι να φύγει και αυτός από τον ΠΑΟΚ.

5.Μπορεί να βλέπει ή να πληροφορήθηκε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να λύσει το συμβόλαιο του και να τον διώξει.

6.Μπορεί να είναι ‘’Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος’’.Μπορεί, μπορεί, χλιλια δυο μπορεί να συμβαίνουν.

Για τον Σούντγκρεν:

1.Μπορεί η σύζυγος του να είχε δύσκολη γέννα και να ήθελε να μείνει κοντά της

2.Μπορεί πράγματι να έχει ζητήσει διπλάσιες αποδοχές σε ανανέωση συμβολαίου που λήγει και να κρατάει χαρακτήρα

3.Μπορεί να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ που λένε και εκβιάζει καταστάσεις

4.Μπορεί,μπορεί,μπορεί…

          Ότι από αυτά και να συμβαίνουν, δεν δικαιολογείται ρε φίλε αυτή η ανθρωποφαγική συμπεριφορά και έκφραση. Εντάξει διανύουμε μία περίοδο παγκοσμίως που δεν υπάρχουν ηθικές αξίες, αξιοπρέπεια κλπ. Αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια ψυχή. Δεν είναι δυνατόν να καταριούνται τον Βαρέλα γράφοντας να σπάσει τα πόδια του ο γιος του, δεν είναι δυνατόν να εύχονται στον Σούντγκρεν το παιδί του να γίνει ΑΜΕΑ. Τι ψυχή κουβαλάτε ρε άνθρωποι. Πως μπορείτε να σκέφτεστε έτσι; Αλλά ξέρετε κάτι; Όλα αυτά τα σχόλια και οι κατάρες είναι όλα γραμμένα με ψευδώνυμα. Να έχεις τουλάχιστον το αντριλίκι να βγεις επώνυμα και να πεις αυτά που θέλεις. Και όχι πίσω από την ανωνυμία. Είναι όμως από τα εγκληματικά αποτελέσματα της εφεύρεσης των social media.Δυστυχώς.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ