«Φύσηξε Βαρδάρης 2022» Ένα Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας με πρωτοβουλία του ΑΠΘ

Το πρόγραμμα εντάσσεται στην  Ομάδα Γειτονιάς του Βαρδάρη, ως τίτλο του ημερολογίου τους, το οποίο θα παρουσιαστεί και διαδικτυακά στις 22/12/21 και ώρα 19.00

Δίνοντας λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση, τονίζεται πως το φετινό ημερολόγιο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της «Ομάδας Γειτονιάς του Βαρδάρη» με τη φωτογραφική ομάδα ESP. Την επιμέλεια θα έχει η φωτογράφος Ευδοξία Ράδη σε συνεργασία με γνωστούς λογοτέχνες της Θεσσαλονίκης. 

Ακολουθώντας το μοτίβο του προηγούμενου έτους, το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να αναδείξει τις τοπικές ιδιαιτερότητες της πόλης μέσα από την εμβάθυνση στην ιστορία της Θεσσαλονίκης και φυσικά τον άμεσο σκοπό του προγράμματος, την βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο επιμελητής της έκδοσης Θωμάς Κοροβίνης, η επιμελήτρια του φωτογραφικού υλικού Ευδοξία Ράδη, μέλη της φωτογραφικής ομάδας ESP, η εκπρόσωπος της Κοιν.Σ.Επ. “dot2dot” Βάσω Καρτσιακλή και η συνεργάτιδα της ομάδας Δέσποινα Βενετούλια.

Η απεξάρτηση και η ένταξη των περιθωριοποιημένων ομάδων της πόλης έρχονται ως κύριος σκοπός της υλοποίησης του προγράμματος.

Συνοψίζοντας, το πρόγραμμα εντάσσεται στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον ΟΚΑΝΑ, χρηματοδοτώντας και υποστηρίζοντας την δράση αυτή. 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM (https://authgr.zoom.us/j/94957078777) και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας στο Facebook, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα https://www.selfhelp.gr/.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ