Αναβλήθηκε το Ζαλγκίρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο για τη Euroleague

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την Τρίτη (21.12.2021) την προσωρινή διακοπή των προπονήσεων μετά τον εντοπισμό έξι κρουσμάτων κορονοϊού.

Ως εκ τούτου, η εκτός έδρας αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, για την 17η αγωνιστική της Euroleague, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (22/12), πήρε αναβολή.

Η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας ανέφερε τα εξής:

«Ο σύλλογος ειδοποίησε έγκαιρα τις τοπικές υγειονομικές αρχές και έλαβε την ακόλουθη ανακοίνωση από αυτούς: «Σε σχέση με την ταχεία ανάπτυξη επιδημίας Covid-19 που περιλαμβάνει έξι μέλη της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση της έντονης αύξησης των λοιμώξεων και την πιθανή κυκλοφορία για πιο μεταδοτικές παραλλαγές, διατάσσεται η αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων και η κατ’ οίκον καραντίνα για τα μέλη της ομάδας. Η αθλητική δραστηριότητα μπορεί να συνεχιστεί στις 27 Δεκεμβρίου, μετά τη διενέργεια αρνητικού τεστ αντιγόνου τρίτης γενιάς και ταυτόχρονου μοριακού ελέγχου».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ