Εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

του Δημήτρη Χατζηκόρτσου

Συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Τετάρτη και Πέμπτη 21 – 22 Σεπτεμβρίου με εμβόλιμη αγωνιστική. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρη και Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική. Πολλοί θα νομίζουν πως η συγκεκριμένη αναφορά γίνεται για το Αγγλικό, το Ισπανικό ή το Ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπερβολή αναφέρεται στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου λόγω καθυστέρησης έναρξης τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Γεμάτο πρόγραμμα – Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα της Super League περιλαμβάνει 5 αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρη – Παναθηναϊκού στις 20:30, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ημέρα ανοίγει με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ στις 18:15 ενώ στις 20:30 είναι και η αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν ακόμη δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη στις 18:15 ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νίκαια και η δεύτερη με την οποία θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 20:30 με τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος.

Προβλημάτισαν οι δυνατοί – Έλαμψαν Γιάννενα και Βόλος

Έχοντας πάρει μια πρώτη μικρή γεύση απ΄ το φετινό πρωτάθλημα οι θεωρητικά μεγάλοι προβληματίζουν ενώ δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Η φετινή Super League μπορεί να καθυστέρησε να εκκινήσει ωστόσο ξεκίνησε αν μη τι άλλο ανατρεπτικά. Πιο συγκεκριμένα ΠΑΟΚ, Άρης και Ολυμπιακός στραβοπάτησαν στη πρεμιέρα καταγράφοντας μια ήττα και δύο ισοπαλίες αντίστοιχα. Οι γκέλες δεν έλλειψαν και την 2η αγωνιστική καθώς Άρης και Παναθηναϊκός ηττήθηκαν στις έδρες του Ιωνικού και των Ιωαννίνων αντίστοιχα ενώ, και η ΑΕΚ απέτυχε να αποδράσει από το Ηράκλειο καθώς, αν και προηγήθηκε με 3 τέρματα διαφορά κατάφερε να ισοφαριστεί μέσα σε 10 λεπτά από τον ΟΦΗ.

Οι δύο ομάδες που ξεκίνησαν νικηφόρα και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη κορυφή της κατάταξης είναι ο ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ανταγωνιστικές παρουσιάστηκαν και ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Ιωνικός και ο Παναιτωλικός. Μένει να φανεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος αν θα μπορέσουν να προβληματίσουν τις ομάδες της πεντάδας και να αποτελέσουν μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για την διοργάνωση όσο και για τους φιλάθλους.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚεραμέως: Πάνω από 82% των εκπαιδευτικών είναι εμβολιασμένοι – Αναλυτικά η πορεία εμβολιασμών σε μαθητές, φοιτητές
Επόμενο άρθρο«Φάουλ» του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ