Πλεύρης για Θεσσαλονίκη: «Δεν τίθεται θέμα νέων μέτρων»

Τα σενάρια για πρόσθετα μέτρα στη Θεσσαλονίκη, διέψευσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, κατά την επίσκεψή του στην πόλη και την συνάντηση που είχε με τις υγειονομικές αρχές στο κτήριο διοίκησης του ΕΚΑΒ.

«Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή τώρα που είναι νωρίς, γιατί ο στόχος μας είναι να τηρηθούν τα μέτρα, να επεκταθούν οι εμβολιασμοί και πραγματικά να διαχειριστούμε την πανδημία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν τίθεται θέμα μέτρων, τίθεται θέμα προληπτικής επίσκεψης για να προλάβουμε τα δεδομένα»είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Για το θέμα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στους υγειονομικούς, και την πιθανότητα επέκτασής της και σε άλλους τομείς πρόσθεσε: «Η πολιτεία έχει πει ξεκάθαρα ότι η υποχρεωτικότητα δεν θα επεκταθεί, αλλά για τους υγειονομικούς και για όσους έχουν ευάλωτες ομάδες τις οποίες φροντίζουν, η υποχρεωτικότητα έχει να κάνει, ότι μεταξύ της ατομικής επιλογής και της δημόσιας υγείας, επικρατεί η δημόσια υγεία».

Η φημολογία για πρόσθετα μέτρα και mini lockdown στην Θεσσαλονίκη «φούντωσε» μετά την αύξηση που παρατηρήθηκε στο ιικό φορτίο της πόλης τις τελευταίες μέρες, τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που πλησιάζει ακόμη και αυτόν της Αθήνας, και την πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Φάουλ» του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου
Επόμενο άρθρο3ο BALKAN FORUM στη Θεσσαλονίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ