Πήρε το ντέρμπι ο Άρης – Συνέχισαν με νίκες Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

του Δημήτρη Χατζηκόρτσου

Με 5 αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής της SuperLeague. Ξεχώρισε η επικράτηση του Άρη επί του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη και το δύσκολο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο.

Πιο αναλυτικά, παίρνοντας τους αγώνες χρονικά κατά σειρά, 3 αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 18:15. Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Απόλλων Σμύρνης τον οποίο κέρδισε με 4-1 εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων που προβλημάτισαν κυρίως αμυντικά για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 μπλοκάροντας ο ένας τα πλεονεκτήματα του άλλου.

Κυνικός ΠΑΟΚ και στο Αγρίνιο

Από τις απογευματινές αναμετρήσεις ξεχώρισε η νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρουσιάστηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αρκετά πειθαρχημένη και θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα στον δικέφαλο αν ήταν πιο αποτελεσματική, Η ομάδα όμως του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κυνική και με γκολ των Μίτριτσα και Σίντκλει κατάφερε να φύγει με το διπλό και τους 3 βαθμούς. Στο 59΄είχε ισοφαρίσει ο Παναιτωλικός με τον Ντίαζ, πριν ξαναπροηγηθεί ο ΠΑΟΚ στο 80 με τον Σίντκλει.

Ο Καμαρά έδωσε την πρώτη νίκη στον Άρη

Στις αναμετρήσεις των 20:30 τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Θεσσαλονίκη, Ο Άρης με την περσυνή συνταγή και την επιστροφή των Τζέγκο και Κουέστα στην αρχική εντεκάδα κατάφερε να επικρατήσει του ακίνδυνου Παναθηναϊκού με 1-0 με το πρώτο γκολ του Καμαρά στο 10ο λεπτό. Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό της αναμέτρησης προέρχεται από την κατηγορία των κλεψιμάτων. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης πραγματοποίησε 43 κλεψίματα, 30 περισσότερα απ΄ ότι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ενδεικτικό της αλλαγής αγωνιστικού πλάνου.

Στο Ο.Α.Κ.Α η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας με γκολ του Αραούχο στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και η Ένωση δημιούργησε ευκαιρίες η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο μη αφήνοντας κενά έως ότου δώσει την λύση ο Αργεντινός στο 67ο λεπτό.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Στον πρώτο αγώνα χρονικά ο Ιωνικός υποδέχεται στις 18:15 στη Νίκαια τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αυλαία κλείνει στις 20:30 στον Βόλο όπου ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤούρκοι ψαράδες 500 μέτρα έξω από τη Λέσβο – Βέλη κατά της Κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΤελετή Αποκαλυπτηρίων Μνημείου του Εθνομάρτυρα Νίκου Καπετανίδη στον Δήμο Παύλου Μελά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ