Πήρε το ντέρμπι ο Άρης – Συνέχισαν με νίκες Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

του Δημήτρη Χατζηκόρτσου

Με 5 αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής της SuperLeague. Ξεχώρισε η επικράτηση του Άρη επί του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη και το δύσκολο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο.

Πιο αναλυτικά, παίρνοντας τους αγώνες χρονικά κατά σειρά, 3 αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 18:15. Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Απόλλων Σμύρνης τον οποίο κέρδισε με 4-1 εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων που προβλημάτισαν κυρίως αμυντικά για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 μπλοκάροντας ο ένας τα πλεονεκτήματα του άλλου.

Κυνικός ΠΑΟΚ και στο Αγρίνιο

Από τις απογευματινές αναμετρήσεις ξεχώρισε η νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρουσιάστηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αρκετά πειθαρχημένη και θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα στον δικέφαλο αν ήταν πιο αποτελεσματική, Η ομάδα όμως του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κυνική και με γκολ των Μίτριτσα και Σίντκλει κατάφερε να φύγει με το διπλό και τους 3 βαθμούς. Στο 59΄είχε ισοφαρίσει ο Παναιτωλικός με τον Ντίαζ, πριν ξαναπροηγηθεί ο ΠΑΟΚ στο 80 με τον Σίντκλει.

Ο Καμαρά έδωσε την πρώτη νίκη στον Άρη

Στις αναμετρήσεις των 20:30 τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Θεσσαλονίκη, Ο Άρης με την περσυνή συνταγή και την επιστροφή των Τζέγκο και Κουέστα στην αρχική εντεκάδα κατάφερε να επικρατήσει του ακίνδυνου Παναθηναϊκού με 1-0 με το πρώτο γκολ του Καμαρά στο 10ο λεπτό. Το πιο ενδιαφέρον στατιστικό της αναμέτρησης προέρχεται από την κατηγορία των κλεψιμάτων. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης πραγματοποίησε 43 κλεψίματα, 30 περισσότερα απ΄ ότι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό ενδεικτικό της αλλαγής αγωνιστικού πλάνου.

Στο Ο.Α.Κ.Α η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας με γκολ του Αραούχο στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και η Ένωση δημιούργησε ευκαιρίες η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο μη αφήνοντας κενά έως ότου δώσει την λύση ο Αργεντινός στο 67ο λεπτό.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Στον πρώτο αγώνα χρονικά ο Ιωνικός υποδέχεται στις 18:15 στη Νίκαια τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αυλαία κλείνει στις 20:30 στον Βόλο όπου ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ