Ασπρόμαυρο το ντέρμπι των δικεφάλων – Εκτός έδρας νίκες για Άρη και Ολυμπιακό

του Δημήτρη Χατζηκόρτσου

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που επικράτησε στο ντέρμπι των δικεφάλων στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας 2-0 την ΑΕΚ. Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της SuperLeague με τη νίκη του Άρη στο Περιστέρι.

Εύκολες νίκες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Αναλυτικότερα η 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκίνησε την Κυριακή με τέσσερις αναμετρήσεις. Την αυλαία άνοιξαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Ο μεν Ολυμπιακός είχε ένα απρόσμενα εύκολο απόγευμα στην Τρίπολη επί του Αστέρα. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να σκοράρουν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά εξασφάλισαν άνετα τη νίκη σε μια έδρα που έχει σταθεί εμπόδιο για αρκετές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον ΝΠΣ Βόλος και έκανε κυριολεκτικά πάρτι. Οι πράσινοι τιμώρησαν την αμυντική αφέλεια των φιλοξενούμενων και τους φιλοδώρησαν με 5 τέρματα. Το ημίχρονο έληξε 4-0 και το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 5-1.

Στο ΔΑΚ Λαμίας η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Παρότι, η Λαμία έφτασε κοντά στη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός κατάφερε να βρει το γκολ στο 90΄με τον Βαρόνε.

ΠΑΟΚ νικητής με ηγέτη Μπίσεσβαρ

Ασφαλώς, από τους αγώνες της Κυριακής τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και με ηγέτη τον Μπίσεσβαρ που σκόραρε και κέρδισε το πέναλτι για το δεύτερο γκολ επικράτησε με 2-0 επί της ΑΕΚ. Ο 33χρόνος επιτελικός συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη του ΠΑΟΚ διαλύοντας κυριολεκτικά τη συνοχή των γραμμών της Ένωσης. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ παρουσιάστηκε άδετη με προβλήματα μεταξύ των γραμμών και μη ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο προβληματίζοντας με την απόδοση και κρούοντας το καμπανάκι στον Μιλόγεβιτς για βελτίωση.

Ισοπαλίες σε Γιάννενα και Ριζούπολη

Στις αναμετρήσεις της Δευτέρας το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε στους Ζωσιμάδες όπου ο αήττητος ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον εξίσου αήττητο ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες παρουσίασαν ωραίο θέαμα και είχαν η κάθε μια τις δικές της ευκαιρίες για τη νίκη, Ωστόσο, το τελικό σκορ του αγώνα ήταν το 1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Στην Αθήνα Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός έμειναν στο 0-0 σε μια μέτρια αναμέτρηση, Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο τους δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ενώ, ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίχτες με την αποβολή του Τσιλούλη στο 84ο λεπτό.

Νίκη ψυχολογίας στο Περιστέρι για τον Άρη

Στην τελευταία αλλά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής ο Άρης έφυγε με τους 3 βαθμούς από το Περιστέρι επικρατώντας με 1-3 επί του Ατρομήτου. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Άρη ο οποίος άνοιξε το σκορ με τον Μαντσίνι στο 10ο λεπτό. Ωστόσο ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του ημιχρόνου με τον Σπιριντόνοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή σκοράροντας ακόμη δύο φορές με τον Μπρούνο Γκάμα και τον Ματέο Γκαρσία φεύγοντας με ένα πολύτιμο διπλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας : Τι προβλέπει η συμφωνία αμυντικής συνδρομής -Υπογραφές για αγορά 3+1 φρεγατών Belhara
Επόμενο άρθροΜόνο με εμβόλια mRNA η 3η δόση – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα και για ποιους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ