Θρίαμβος Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη – Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τη Σλόβαν

του Δημήτρη Χατζηκόρτσου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 0-3 της Φενερμπαχτσέ και πέτυχε ένα ιστορικό διπλό, συνεχίζοντας μόνο με νίκες στους ομίλους του Europa League. Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα με τους γηπεδούχους να δείχνουν κουρασμένοι.

Στη 18η θέση η Ελλάδα πάνω από την Τουρκία

Με το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στην Τουρκία επί της Φενέρ με 3-0 και την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-1) στην Τούμπα, η Ελλάδα «σκαρφάλωσε» στη 18η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA και πλέον βρίσκεται κοντά ακόμα και στη 15η θέση.

Ο Γιώργος ο Μασούρας το πήρε πάνω του

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση για το Europa League ο Ολυμπιακός είχε να παίξει τον πιο δύσκολο αγώνα του ομίλου όπως τον είχε χαρακτηρίσει προ ολίγων ημερών και ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν εύκολη τη ζωή τους από νωρίς καθώς, προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τικίνιο μετά από συνεργασία με τον Μασούρα. Ο Έλληνας επιθετικός στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα και με δύο πολύ όμορφα γκολ στο 63ο και 68ο λεπτό αντίστοιχα διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έκανε το 2 στα 2 είναι πρώτος στον όμιλο και συνεχίζει με την ψυχολογία στα ύψη.

Δεν είχε ανάσες και λύσεις με αποτέλεσμα να μείνει στο Χ

Στον δεύτερο αγώνα χρονικά για το Europa Conference League ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Τούμπα τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με γκολ του Τσούμπα Άκπομ μόλις στο 9ο λεπτό ωστόσο, η Σλόβαν βρήκε εξίσου γρήγορη απάντηση στο 15ο λεπτό με γκολ του Green. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες του να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα όμως δεν τα κατάφερε. Η κούραση έφερε λάθη στη διάρκεια του παιχνιδιού και η έλλειψη επιλογών από τον πάγκο και λόγω των απουσιών ήταν φανερή. Έτσι παρέμεινε το 1-1 μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ παρόλα αυτά με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια παραμένει στη δεύτερη θέση του ομίλου του πίσω από την Κοπεγχάγη και μπροστά από τη Σλόβαν. Ακολουθούν οι δύο αναμετρήσεις με τους Δανούς με το πρώτο ματς εκτός έδρας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Μίνι lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα,Χαλκιδική και Κιλκίς – Τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα Παρασκευή
Επόμενο άρθροΗ Κύπρος γιορτάζει την 61η επέτειο ανεξαρτησίας της – Επιστολή Μπάιντεν σε Αναστασιάδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ