ΒΟΡΙΔΗΣ: Οριστικό «ναι» στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

της Έλενας Χελβατζόγλου

«Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων»

Κανονικά και με συμμετοχή όλων θα πραγματοποιηθούν φέτος οι παρελάσεις και οι εορτασμοί για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι οι εορτασμοί στην Θεσσαλονίκη για τον Άγιο Δημήτριο θα γίνουν κανονικά, όπως και η παρέλαση της 28η Οκτωβρίου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς αποκλειστικά οι εμβολιασμένοι, αλλά όλοι οι πολίτες, ενώ σημείωσε ότι δεν θα υπάρξουν και προσκλήσεις, όπως έγινε προηγούμενες χρονιές.

Ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι η παρέλαση θα γίνει «με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας».

«Έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων. Προφανώς αυτό γίνεται με κάποιους περιορισμούς. Δεν είναι δυνατόν να πούμε πως μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε» σημείωσε ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται πως στη Θεσσαλονίκη ισχύει μίνι lockdown από την περασμένη εβδομάδα λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου ενώ και τα λύματα δείχνουν αυξητική τάση στη συγκέντρωση του SARS-CoV-2.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠαρότι δεν έχει αναπτυχθεί σε στρατηγικό επίπεδο, είναι γεγονός ότι η καινοτομία βρίσκεται στο DNA των Ελλήνων
Επόμενο άρθροΗ χώρα μας έχει όλες τις δυνατότητες να ηγηθεί στην οικονομία της γνώσης και να γίνει ένα τεχνολογικό HUB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ