Διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε τον Κωνσταντίνο Μπογδανο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα όσα προηγήθηκαν σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στον Κ. Μπογδανο και τον Νίκο Δένδια, και προχώρησε στη διαγραφή του βουλευτής Ά Αθήνας.

Η αφορμή για τη διαγραφή δόθηκε νωρίτερα στη Βουλή, όπου σημειώθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Δένδια – Μπογδανου, με τον βουλευτή να κάνει σχόλια για τους κομμουνιστές και τον υπουργό Εξωτερικών να τον αποδοκιμάζει.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στον Γρίβα της ΕΟΚΑ που, όπως είπε, έλεγε «είχαμε τρεις εχθρούς, τους Βρετανούς, τους Τούρκους και τους κομουνιστές κι ο μεγαλύτερος μας πονοκέφαλος ήταν οι κομμουνιστές»!

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης απάντησε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Δεν μας πιάνει αυτό το δηλητήριο που εκπέμπεται σήμερα. Ανησυχείτε, ανησυχείτε πολύ και κάποιος πρέπει να σας μαζέψει. Γιατί εκτός από το «τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος», υπάρχουν κι άλλα χειρότερα. «Τι Μπογδάνος, τι Χρυσή Αυγή». Αυτή είναι η απάντησή μου».

Από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Κ.Μπογδάνου σε εκδήλωση στο Βίτσι. Σε αυτό το σημείο παρενεβη στη συζήτηση παρενέβη ο Νίκος Δένδιας, και με αυστηρό ύφος, τόνισε:

«Εγώ δεν γνωρίζω ποιος παρέστη στην εκδήλωση για το Βίτσι. Ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι. Λέω όμως το εξής, ότι οποιαδήποτε προσπάθεια σήμερα, προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή, των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση μικροκομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι πάντοτε απαράδεκτη, διαχρονικά απαράδεκτη, και η κατάθεση στεφάνου από τη Χρυσή Αυγή στο αίμα νεκρών για την δημοκρατία είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα να σοβαρευτούμε διότι η χώρα αντιμετώπιζε εθνική απειλή. Και όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση εδώ, δεν θα ξαναγίνει ανεκτή στην αίθουσα αυτή τέτοια προσπάθεια. Για να είμαστε συνεννοημένοι όλοι».

Η στάση του Κωνσταντινου Μπογδανου σήμερα στη Βουλή, που ήρθε να προστεθεί στο πρόσφατο ατόπημα του να δημοσιεύσει στοιχεία μαθητών νηπιαγωγείου στα κοινωνικά δικτυα, προφανώς αποτέλεσε την αφορμή για τον Πρωθυπουργό για να προχωρήσει στη διαγραφή του. 


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Οι περισσότεροι άνθρωποι μόλις δοκιμάσουν την εμπειρία του audiobook,δεν θα θέλουν να γυρίσουν πίσω σε ένα γραπτό, ή ηλεκτρονικό βιβλίο»
Επόμενο άρθροΤην επόμενη μέρα της πανδημίας η Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι αυτή που θα παίξει τον κυρίαρχο ρόλο, που θα σηκώσει τη χώρα ψηλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ