Λιγότεροι περιορισμοί για εμβολιασμένους

Άρση περιορισμών για τους εμβολιασμένους αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα στις 15:00 το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν, θα περιλαμβάνεται η άδεια για μουσική και χορό σε κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, ώστε οι εμβολιασμένοι θαμώνες να μπορούν να επιστρέψουν στη διασκέδαση που είχαν πριν την πανδημία.

Μεταξύ των μέτρων που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, σε συνεννόηση με τους ειδικούς, πιθανότατα είναι και η κατάργηση των περιορισμών ακόμη και στις «κόκκινες» περιοχές για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της covid-19. Να μπορούν δηλαδή οι εμβολιασμένοι να κυκλοφορούν μεταξύ 1:00-06:00 σε περιοχές που έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου. 

Σε ότι αφορά τους ανεμβολίαστους, ο υπουργός Υγείας θάνος Πλεύρης μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, είπε ότι δεν θα γίνουν πιο περιοριστικά τα μέτρα. Διευκρίνισε επίσης ότι δεν μπορούν πλέον να υπάρχουν οριζόντια μέτρα ανά περιοχή.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνος Κιλτίδης: “Θέλουμε να κρατήσουμε την αγροδιατροφική σύμπραξη όσο γίνεται ψηλά και να μην εκπέσει σε καταστάσεις λαϊκισμού…”
Επόμενο άρθροΗ κακοκαίρια «Μπάλλος» δοκιμάζει τη χώρα – εκκένωση χωριών στην Εύβοια προληπτικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ