Παρουσίαση του βιβλίου «Vae Victis – Αλίμονο στους Ηττημένους» του Σταύρου Σιδερά και των Εκδόσεων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου «Vae Victis-Αλίμονο στους Ηττημένους» του Σταύρου Σιδερά και των Εκδόσεων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το βιβλίο είναι ένα μυθιστόρημα που με βιωματικό τρόπο μιλάει για τα γεγονότα του 1974, και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ που εδώ και δεκαετίες φέρνουν τους αναγνώστες σε επαφή με την Κυπριακή λογοτεχνία.

Ο Σταύρος Σιδεράς μιλώντας στην παρουσίαση και με αφορμή το θέμα του βιβλίου του, είπε χαρακτηριστικά «Είναι αφελείς όσοι πιστεύουν ότι η Κύπρος κείται μακράν, είτε ότι τα σύνορα της Ελλάδας βρίσκονται στο Καστελλόριζο. Τα σύνορα της Ρωμιοσύνης φτάνουν μέχρι την Κύπρο».

Χαιρετισμούς απηύθυναν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Αννίτα Δημητρίου, , ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο αρχηγός του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, οι οποίοι εξήραν το έργο και την προσφορά του Σταύρου Σιδερά στον κόσμο των γραμμάτων, της τέχνης και της δημοσιογραφίας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθρο«Προσπαθώ να απαντήσω με εικόνες, δρώμενα και ήχους τις διάφορες ανθρώπινες ανησυχίες» – Γιάννης Σταμενίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ