Προτεραιότητα η αύξηση των εμβολιασμών για τον νέο πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, στον ΣΚΑΪ, ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης έθεσε ως προτεραιότητα την αύξηση των εμβολιασμών. Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι αποτελεσματικό και ασφαλές, δήλωσε, και πρόσθεσε ότι εκτιμά πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στα ποσοστά των εμβολιασμών, και ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που συζητάμε για τα εμβόλια

Απαντώντας σε ερώτημα εάν οι νέες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο για αύξηση των εμβολιασμών, ο κ. Ζαούτης είπε ότι θα ήταν καλύτερα το κίνητρο να είναι να μην αρρωστήσουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση με τα μέτρα αυτά οι ανεμβολίαστοι θα προστατευθούν.

Για το ενδεχόμενο των εμβολιασμών σε παιδιά από 5 έως 11 ετών, ο κ. Ζαούτης ανέφερε ότι αναμένεται σχετική έγκριση το επόμενο διάστημα, και πως η δόση για τα παιδιά αυτής της ηλικίας θα είναι μικρότερη από εκείνη που χορηγείται στους ενήλικες.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠώς διαμορφώνεται ο «χάρτης» του ΚΙΝΑΛ μετά τις νέες υποψηφιότητες ( Γερουλάνου- Κεγκέρογλου ) – Το σκέφτεται και ο Χρηστίδης
Επόμενο άρθροΤο πράσινο ομόλογο NextGenerationEU αποτελεί δέσμευση της ΕΕ για βιωσιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ