Βέλγιο Ημίχρονο – Γαλλία στον Τελικό. Μαγική ανατροπή από τους τρικολόρ στο 90+1

του Δημήτρη Χατζηκόρτσου

Η Γαλλία έκανε τρομερή ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτου του 2ου ημιτελικού του Nations League απέναντι στο Βέλγιο, όπου πέτυχε τρία γκολ, για να επικρατήσει με 3-2 και να προκριθεί στον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Σε έναν εντυπωσιακό αγώνα με 5 γκολ που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (07/10) στο Allianz Stadium του Τορίνου, η Γαλλία αναδείχθηκε νικήτρια έναντι του Βελγίου. Παρόλο που οι Βέλγοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο οι τρικολόρ κατάφεραν να ανατρέψουν το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και να πάρουν την πρόκριση στο τελικό του Nations League που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή κόντρα στην Ισπανία.

Οι κόκκινοι διάβολοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενοι 2-0 με τα γκολ των Καράσκο και Λουκάκου και πολλοί πίστεψαν πως είχαν στα χέρια τους την νίκη-πρόκριση. Όμως οι εντυπωσιακοί Γάλλοι δεν είχαν πει τη τελευταία τους κουβέντα και στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ των Μπενζεμά στο 62΄ και του Εμπαπέ στο 69΄έφεραν το ματς στα ίσα.

Μετά από μια φανταστική πάσα του Καράσκο, ο Λουκάκου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2 στο 87’. Το VAR όμως, μίλησε και ακύρωσε το τέρμα, δίνοντας συνέχεια στην αγωνία. Η ολική ανατροπή των μπλε έγινε στο 90′ όταν ο Τεό Ερναντέζ με φοβερή βολίδα με το φαρμακερό αριστερό του πόδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκόραρε για το 3-2.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Μπάλλος»-Λέκκας: Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα
Επόμενο άρθροΤήρηση μέτρων από τους φοιτητές – Έλλειψη υποδομών στα πανεπιστήμια – Τι δηλώνουν οι φοιτητές σε Α.Π.Θ. και ΠΑ.ΜΑΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ