Θεοδωρικάκος από τον Έβρο: «Τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία είναι και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Επίσκεψη ειδικής σημασίας και ουσίας πραγματοποίησε στον Έβρο και το φυλάκιο στις “Καστανιές” ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Από τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, ανακοίνωσε την ενίσχυση του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας στο Νομό Έβρου τους επόμενους μήνες, με 250 νέους συνοριοφύλακες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης 
Θεοδωρικάκος.

“Τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία είναι και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης” δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος ενώ αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση του φράχτη μήκους 37 χιλιομέτρων στον Έβρο. Χαρακτηριστικά τόνισε για τον φράχτη ότι “ενδυναμώνει την ασφάλεια των συνόρων, προϋπόθεση για την ασφάλεια των πολιτών σε όλη την Ελλάδα”.

*Θεοδωρικάκος: «Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να προασπίσει τα σύνορά της»

Επεσήμανε παράλληλα ότι οι πάντες γνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που υπερασπίζεται την ειρήνη και τη σταθερότητα σε μια δύσκολη από γεωστρατηγική άποψη περιοχή.  Την ίδια ώρα όμως είναι και μία χώρα αποφασισμένη να προασπίσει τα σύνορά της, από οποιαδήποτε επιβουλή από οποιαδήποτε απειλή, τόνισε ο κ. Θεοδωρικακος.

Ειδική αναφορά  έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και στη “νέα στρατηγική συμμαχία που έχει δημιουργηθεί με τη Γαλλία τις τελευταίες 
ημέρες”, εκτιμώντας ότι πλέον “η χώρα συνολικά είναι πολύ ισχυρότερη”.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Συνεχίζεται η ήπια αυξητική τάση του ιικού φορτίου στα λύματα της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΟικονόμου: Με δόσεις το ρεύμα – ενίσχυση του κοινωνικού μερίσματος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ