Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εγκαίνια του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer

Το κέντρο ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη θα εγκαινιάσει αύριο Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως το κέντρο ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer που θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός, είναι ένα από τα 6 κέντρα ψηφιακής καινοτομίας της εταιρείας στον κόσμο, πως το χρονικό της επένδυσης αυτής ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2019, και πως μέχρι σήμερα απασχολεί ήδη πάνω από 300 επιστήμονες υψηλού επιπέδου στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τον ΙΟΒΕ, στην πλήρη της εξέλιξη αυτή η επένδυση θα αυξήσει κατά περισσότερο από 650 εκ ευρώ το Α.Ε.Π. της πόλης και θα προσφέρει στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα πάνω από 1.100 θέσεις εργασίας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜαρία Σάκαρη – Έβδομη παγκοσμίως στο Τένις!
Επόμενο άρθροΜατσάρα και σοκ στη Τούμπα – Σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό στα Ιωάννινα – Νίκες με πολλά γκολ για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ